Compact Living på Bergmästaregatan 5

Compact Living på Bergmästaregatan 5

 En uppvisning av klassisk skönhet i centrala Falun.

Vissa dagar när man är på jobbet infinner sig en speciell känsla i kroppen. Ett pirr, en förväntan. Den känslan gjorde sig påmind utanför ytterdörren till Bergmästaregatan 5, denna pärla i Dalarna. När man blir kär i en entré, vet man att bostadens insida med största sannolikhet kommer göra ingången rättvisa. 

Välkommen in! 

Grunden var skrattretande fin, så denna dagen lämnades hårdhandskarna hemma. Denna dag var det finlir som gällde. Miannis homestaging team var taggade!

Valet av inredning landade på en blandning av rotting och träets naturliga toner, toucher av blått, och vit fräschör. Denna skandinaviska stil gjorde sig perfekt hemmastadd, och skapade en styling som var luftig och inbjudande. 

 

Lägenhetens utmaning var storleken. Bostaden har en kokvrå, och med dess 25kvm finns ingen yta för både säng och soffa. Dock fanns det gott om plats för en kombination av båda! Här kommer ett hett tips till studenter, eller för er som vill optimera ert utrymme: Compact living

 

Här kommer några tips för hur ni kan lyckas skapa en hemtrevlig inredning i er etta! 

  • Gör sängen till en soffa 

Ingen plats för soffa och säng? Inga problem. Man behöver egentligen inte ens välja. Släta ut täcket, släng på ett stilrent överkast och en kombination av olika kuddar. Med en fin pläd på det har du nu skapat en inbjudande bäddning soff-style som man bara måste krypa upp i. 

Här valde vi att använda kundens egna säng, och att klä den i sobra toner av blå och grå. Ett tips är att använda breda sovkuddar. Det skapar en maffig och stilren känsla, och sätter en bra grund för resten av kuddarna. Vi använde oss utav två 70x100 kuddar i färgen mocha från Cozy Living. Klicka på bilden nedan så hittar du dem i vår webbshop! Pläden är från Mimou, och den runda kudden (en personlig favorit) är från Svanefors.  

  • Välj ett tema 

Välj ett tema som kan löpa som en röd tråd genom ditt hem. Det bidrar till ett hem i harmoni, och ett lugn för ögat. Hä har vi som sagt valt den svala skandinaviska inredningen - en favorit som sällan slår fel. Noga utvalda inredningsdetaljer sätter pricken över i:et. På matbordet valde vi två vaser från COOEE design, ett företag från Småland. Den ikoniska Boll-vasen har med dess sammetslena keramik blivit en favorit hos oss. 
Allt gott!

Önskar Debbie på team Mianni

 

Tillbaka till blogg

2 kommentarer

Så fint!! Bra skriven text också!!

Evelin

Inspirerande! Blev verkligen så fint 😍

Josefina Sögaard

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Allt du behöver för en snygg bäddning: