Inredning och homestyling i Dalarna sedan 2006

Vi på Mianni Interiör erbjuder professionell homestyling inför bostadsförsäljning.

Vårt mål är att skapa en bostad som köpintresserade vill kalla för hem. Med en av de längsta erfarenheterna i Dalarna vet vi vad som krävs för att tilltala potentiella köpare på ett stilfullt sätt. 

Homestyling lyfter fram vad bostaden har att erbjuda och gör den så attraktiv som möjlig. Det ger dig de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Man får aldrig en andra chans att göra ett gott första intryck.

Kontakta oss så hjälper vi dig!
  • Fotostyling

  • Helmöblering

  • Styling med komplettering

  • Rådgivning

  • Inredning för ditt privata hem

1 av 5

Fotostyling

6000kr

Vi skapar förutsättningar till de perfekta bilderna genom att göra justeringar, addera detaljer och skapar ett smakfullt helhetsintryck.

Ett inredningsteam ägnar 2h för att optimera bostaden inför fototgrafering. Därefter har vi under 1h ett nära samarbete med fotografen. Tillsammans lyfter vi fram din bostad så att den sticker ut från mängden.

Maximera chansen till förtjänst vid försäljning med fotostyling för endast 6000kr. Tjänsten är avdragsgill. Kontakta oss så hjälper vi dig!

vardagsrum med helmöblering. Fåtölj i rotting från IKEA. HAY soffbord. Neutral och elegant inredning. Möbler från IKEA, Himla, Jotex.

Helmöblering

Vid tom bostad erbjuder vi helmöblering. Vi tar med allt som krävs för att skapa ett inbjudande och tilltalande hem på bild och på visning. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Styling med komplettering

I bostäder där möblemang redan finns erbjuder vi kompletterande styling. Vi använder oss utav det som redan finns och kombinerar det med sådant som behövs för att nå bostadens fulla potential och tilltänkta målgrupp. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Rådgivning

Lägenhet 2500kr/ Villa 3000kr

Vill du göra jobbet själv men behöver vägledning? Vi erbjuder professionell rådgivning och guidar dig från rum till rum. 

Inredning för ditt privata hem

Vi på Mianni Interiör erbjuder inredningsförslag i privata hem. Är det dags för något nytt eller saknas det där sista piffet? Vi hjälper dig gärna! Vi gör ett kostnadsfritt förstabesök för att se dina behov och önskningar.

De uppdrag vi genomför varierar i storlek, och kan innefatta allt från enstaka rum till helinredning vid nybyggen. Vi hjälper dig att nå din dröm genom att erbjuda inredningsförslag, moodboards och utförande. 

Tillsammans skapar vi en plats där du trivs och är stolt över att visa upp! 

    Hur kan vi hjälpa dig?