Styling med komplettering i Falun, Dalarna

Följ med oss en kall dag i december

Idag vaknade vi upp till en kall och krispig decembermorgon där temperaturen letat sig ner till strax under -10. Det var bara att klä sig varmt för vi har ett spännande projekt på gång idag. Nyproduktion i all ära, men vi älskar utmaningen att inreda renoveringsobjekt då det gör en enorm skillnad och visar objektets potential. Visst kan man tänka att de kommande nya ägarna i fantasin inreder sina blivande hem, men det är på hemnet som beslutet tas om man ska ta sig till visningen eller inte. Detta är vi på Mianni fullt medvetna om, och arbetar med att ge objektet så tilltalande och rättvisa bilder som möjligt för att nå fler intressenter. Idag har vi packat med oss textilier och prytlar och imorgon kommer vi återvända för lite småfix och ta efter-bilder i dagsljus. Här kommer några före-bilder och håll utkik imorgon så fyller vi på med efter-bilderna. Ta hand om er i kylan så ses vi imorgon!

 

 

Klara! Det gulliga lilla skrivbordet stod gömd bakom en dörr, vi lyfte fram det för att synas bättre. Matta, nya textilier och lite pynt förändrade hela rummet.

 

Vi gjorde ett dubbelrum istället för att ha två enkelrum. Det är viktigt att visa att ett rum är tillräckligt stort för det. Återigen visar det väl hur viktigt det är med rätt textilier, eller vad säger ni?

 

Klara! Man behöver inte byta ut hela möblemanget för att få en ny känsla i rummet/bostaden. Men vi kan inte nog understryka hur viktigt det är att ge bostaden en ärlig chans ute på bostadsmarknaden. Vi säljer inte bilen i vardagsskick, än mindre bör du göra det med din bostad.

Ge oss gärna en reflektion om vad ni tycker 🤗

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Allt du behöver för en snygg bäddning: